onsdag 19. november 2008

LO helt uten pynt- bidrag til vi scrapper


Denne LOen er laget uten en eneste pynteting. Uten et eneste mønsterark også. Eneste jeg har brukt her er hvit bazzil, skriveren min og en papirkutter til å kutte bildene med. 
Inspirasjonen her fant jeg i en annonse for en Live konsert med Robin Williams. 

så, det ER mulig å lage noe uten å eie scrappeutstyr overhodet.

fredag 14. november 2008

Hyttelivet


Teknologi er en fin ting. Nå kan jeg sitte på hytta uten strøm og oppdatere bloggen! Må jo bare fortelle dere av vi har innviet hytta og har det kjempefint. Vi koser oss med spill og godter. Ute regner og blåser det, men hva gjør vel det? Vi har jo verdens koseliste lille hytte. Og når poden endelig er i seng- da kryper mor nærmere peisen, finner et lite glass rødvin og åpner en god bok.

onsdag 12. november 2008

Hvor mye tåler egentlig en mac?

Ser ut til at vi driver og tester det her i huset. For en stund tilbake ble ledningen til laderen nesten revet av, men virker fortsatt. I går sa det pang, og hele maskinen gikk i gulvet med et smell. Ja, tenkte jeg- det var vel slutten på den maskinen, men neida- den virker like godt den! Dvs selve skjermen har løsnet fra rammen, så det er nok et spørsmål om tid. Nå sikkerhetskopierer jeg derfor til den store gullmedaljen, og neste trinn er å sjekke om jeg har forsikring som dekker herligheten. For, jeg innrømmer det, jeg er avhengig av min søte lille 12" ibook...

fredag 7. november 2008

Sammen i skogen



Enda en LO laget på papirfesten. Denne ble til i en fart til en konkurranse, og jeg klarte å plassere rubonen helt feil i treet, kommer nok til å irritere meg over det i lang tid, men kommer heller ikke til å glemme at nettopp denne ble laget på papirfesten. Har forelsket meg i sassafrass lass, og det synes vel på denne LOen. For å skape gress til trærne har jeg brukt dabber, og trærne er klippet ut av et ark i samme serie. Bokstaver fra BG

torsdag 6. november 2008

Clear album



Dette var mitt favorittkurs på Papirfesten, uten tvil. Det er little yellow bicycle sine papirer, og kursholder var Sharon Kropp.Nydelige farger og mønster, og det var kjempegøy å få leke med dem. Gleder meg til å sette inn bilder her. I tillegg var jeg så heldig at jeg vant et ekstra kit til å lage enda et album, lucky me!

tirsdag 4. november 2008

Se mamma, en ny vannkopp!



Tenkte jeg måtte vise at jeg faktisk har laget noe på papirfesten også.... Dette er en lo som handler om da poden hadde vannkopper. Han var så heldig å ikke bli syk i det hele tatt, ingen feber, og nesten ingen kløe. Bare slike prikker som gjør at man kan ligge hjemme og kose seg hele dagen. Mao, vannkopper var veldig populært å ha. Han var stadig på leting etter nye prikker, da fikk han jo en ekstra fridag skal vite.

mandag 3. november 2008

linselus


Allerførst- dette bildet har jeg stjålet av mo9ca Håper hun kan tilgi meg det. Vi hadde en flott fotoshoot, men noen av oss hadde glemt å ta med kamera (en utilgivelig synd for en scrapper) Det var fryktelig kjedelig å være tilskuer når andre ble fotografert eller fotograferte, så da var det noen som bare måtte ødelegge... Kjære Bergensdamer, håper dere kan tilgi meg for å kuppe gruppebildet deres. Ville jo bare så veldig gjerne få være en av dere! *LOL* Til mitt forsvar, var ikke den eneste linselusa i klassen, se øverst til venstre i bildet. Lusa heter Elisabeth og man kjenner den igjen på ganga!

søndag 2. november 2008

Papirfest


Da var helgen over. En helt fantastisk helg om du spør meg. Helgen startet med at Elisabeth(catalina) hentet meg. Vi tok en liten tur innom Ikea før vi satte snuten mot Oddbjørg. Skjønt liten tur, jeg skulle bare ha noen få lys, men klarte likevel å fylle opp to store poser, samt en kasse... Som jeg sa til Elisabeth før vi gikk inn, jeg skal bare ha noen lys....... til mitt forsvar, det var mesteparten lys, det var bare det at det var MENGDER med lys. Må jo ha lys på hytta skal vite. Elisabeth derimot skulle fylle bilen med den største expediten, i tillegg til et par poser med ikeagodsaker og noen hyller. Alt dette skulle inn i bilen, sammen med scrappesaker og overnattingsutstyr for en hel helg. Trenger jeg å fortelle at Opel Zafira virkelig fikk vise hva den var god for? Fullere bil skal man lete lenge etter.

Hos Oddbjørg ble vi varmt tatt i mot (som alltid!) Vil bare nok en gang få takke henne og mannen for en enorm gjestfrihet og hjerterom.

Så til messa. Etter å ha scrappet i over 4 år, uten å ha gått på ett eneste kurs, var forventningene skyhøye til å skulle få lov til å bl med på hele 4 kurs! Ble ganske hektisk å løpe fra kurs til kurs, men jeg føler helt klart det var verdt det. Vi fikk laget clearalbum, chipboardalbum og to loer. Har truffet masse hyggelige mennesker, Berit, Ingvild, Monica, Oddgjørg, Elisabeth,Nina, Linn,en hyggelig gjeng med bergensdamer (sorry jenter, gikk litt i surr på navnene til etpar av dere, så jeg kaller dere gjengen jeg.) Og mange andre hyggelige damer. fikk til og med laget noen LOer mellom alle kursene. 4 stk ble det. Nå er jeg stappfull av inntrykk og inspirasjon, tom på konto, og gleder meg masse til neste år!!