mandag 19. oktober 2009

Papirfest

Da var jeg tilbake fra en utrolig koselig helg i Stavanger. Var en stund i tvil om jeg skulle ta turen inn, da jeg faktisk ikke har scrappet siden februar, noe som er altfor lenge siden. Er derimot veldig glad at jeg tok turen. Har faktisk fått laget meg 2 LOer i løpet av helgen, samt vært på etpar kurs. Det første kurset var av Oddbjørg hvor vi skulle lage en utrolig lekker julebok. Dette var langt utenfor min vanlige komfortsone. Er jo en ganske så C&S scrapper, så dette var en utfordring, men du så gøy!!! Tusen takk for tonnevis med inspirasjon Oddbjørg! Neste kurs var et Prima kurs. Flocked transparency. også helt klart utenfor min komfortsone, med masse pynt og romantiske elementer, men det var gøy å lære seg noe nytt.
bilder? Joda, jeg har faktisk tatt masse bilder denne gangen. Det kommer noen bilder etterhvert. Må bare gå litt grundig gjennom dem og få tillatelse til å publisere fra foto-objekt. Inntil da- Trollemor lever, har bare sovet litt lenge i hulen sin

5 kommentarer:

Eli sa...

Linselus - herlig å se deg igjen :) Man skal være sliten etter en sånn helg; det er tegn på at man har hatt det fint. Jeg er helt utslitt i dag og har bare sullet, men det ble en fin måte å feire bursdagen sin på det og :) Men - skal det gå et helt år før vi sees igjen? Hm... Klem, E

Trollemor sa...

ja, takk i lige måte Eli. Godt å høre at du har hatt en fin bursdag. Sliten skal man jo være etter en slik helg, det har du helt rett i :) et helt år er kanskje vel lenge.... Satser på at våre veier krysses igjen før det.
Klem Inger

Papirline sa...

Hei Inger

Veldig hyggelig å møte deg. Håper det ikke blir lenge til neste gang. Det var en laaang tur hjem til Bodø med to trøtte, små barn. Hadde det supert ved bordet deres.

Line:-)

Unknown sa...

Jammen kan hun både blogge og scrappe! tusen takk for en herlig helg Inger! Håper du får tatt igjen litt av søvnen du ble frarøvet i helgen :lol:

Ha en strålende uke *klem*

Monica sa...

Tusen takk for en helt fantastisk helg Inger, dette MÅ vi bare gjøre igjen. Om det er noen trøst så var jeg helt skutt i går og sov til kl. 12. Er det mulig?? Men man skal være sliten etter en sånn helg, jeg storkoste meg virkelig.
Ha en fin uke. Klem fra meg