onsdag 10. november 2010

Hvor gal går det an å bli?????Av og til lurer jeg på det......
Det er mange som mener at vi er gale som har begitt oss ut på dette. Det er et et stort prosjekt, ingen tvil om det. Når man da i tillegg ikke får tilgang til 2. etasjen før 1 januar, OG har planer om innflytting 1. februar, da har man litt å henge fingrene i. Egentlig må jeg si at det er Trollefar som har litt å henge fingrene i, jeg er dessverre ikke i stand til å bidra med så mye av helsemessige årsaker, så min jobb er stort sett å holde fortet i hulen vi har nå.

Tenkte jeg ville dele litt bilder med dere, slik at dere kan få et innblikk i hva vi har å jobbe med framover, samt vise dere huset.

Her har vi altså inngangspartiet. Dette er trappen opp til inngangen.


Her har vi garasjedørene til garasjen under huset. Disse dørene er faktisk veldig spesielle. Tidligere sto de inne i byens flotteste bygg- og festsal. Dette var dørene inn til ballsalen. Håper vi kan få dem tilbake til den stand de en gang var.


Her har vi låven som står på eiendommen. Denne er i ganske dårlig stand. Foreløpig kan den i allefall brukes til å lagre hagemøbler osv.Detalj fra låven. Litt å gjøre som dere ser.
Så beveger vi oss inn. Her ser vi dagens kjøkken. Ikke akkurat det peneste jeg har sett. dette gjør vi om til kontor og bibliotek.


Utsikten fra kontor/bibliotek kan vi ikke klage på.Her skal vi ha garderobe. Dette rommet er nemlig rett ved inngangsdøren, så da slipper vi å ha masser av sko og jakker i gangen. DET BLIR DEILIGHer har vi det fantastiske badet. Eh- ikke akkurat fantastisk nei. Vi har noen timers arbeid å gjøre her før det blir et brukbart bad.
Mer bad..........
Badet slår vi sammen med toalettet, og får forhåpentligvis et mer funksjonelt bad, som ser bra ut.

Her har vi trappen opp til 2 etasje hvor leieboeren bor. Denne trappen synes jeg bare er så flott. Liker linjene i den. Gleder meg til å kunne gå i gang med denne.Her har vi garasje/verkstedet. Her har Trollefar 80 m2 boltreplass, og gleder seg til dette blir klart.


Liten detalj fra hagen.


Huset sett fra veien.


Som dere ser- det er mye bygningsmasse å holde styr på. Man skulle tro at vi hadde en superstor tomt, men alt dette er fordelt på 900m2 tomt.

Ja, det var det jeg hadde å fortelle fra husprosjektet vårt denne gangen. Neste gang skal jeg fortelle om utgravingsprosjektet under kjøkkengulvet som skjulte mange skatter og overraskelser.

3 kommentarer:

mo9ca sa...

Oi oi oi!! For ett fantastisk prosjekt! Dere er jammen gode som setter igang - men jeg er sikker på at det blir kjempelekkert når dere blir ferdige! Likte spesielt godt trappen - den blir nok vanvittig flott sammen med resten av oppgraderingen!!
Lykke til videre med prosjektet deres!

*klem*

Elisabeth Helland sa...

oj, så herlig!! fint kommer det nok til å bli etterhvert ja....
gleder meg til å følge med på hva som skjer når.....er jo så gøy med oppussing når man vet at resutlatet blir noe man nyter goder av.... *klem*

Trollemor sa...

monica og elisabeth.
Vi håper og tror at det blir bra etterhvert. Bare nye vinduer vil gjøre mye, det er jo ganske gøy å få lov til å skape noe nytt, samtidig som man spiller på lag med det gamle.