lørdag 6. november 2010

liten sniktitt

Endelig har jeg en maskin som er oppe og går, så det kommer bilder som lovet. Foreløpig har jeg bare mobilbilder, men det skal komme bedre bilder etterhvert.Her ser vi veggen mot garasjen som vi måtte rive helt. Den var dessverre helt full av råte, ingen hyggelig overraskelse. Dette blir kjøkkenvegg.Her ser man hvordan man ser inn til spisedelen av kjøkkenet fra stua. Mao- det blir en åpen løsning.Her ser vi spisedelen av kjøkkenet. Døra skal byttes ut med en glassdør, og det kommer et stort krysspostvindu vedsiden av.

Vi har store planer om å flytte inn i dette huset 1. februar. Innen den tid skal kjøkkenet være klart. Nye vinduer satt inn i 1 etasje. Nytt gulv skal legges i kjøkkenet, og gammelt gulv slipes og behandles i stua. Veggene skal få panel.

Det skal innstalleres varmeanlegg i hele huset. Dette er et nytt system levert av asv solar http://www.asvsolar.no/ Vi skal ha solfanger på taket og vannmantlet vedovn i stua. På denne måten behøver vi kun strøm til belysning. Et spennende system som vi har stor tro på! Dersom du er ekstra interessert kan du ta en titt på denne lenken: http://www.asvsolar.no/images/stories/prospekter/sol_-ved_system_tilbud.pdfIngen kommentarer: